Video/ Furt dintr-o mașină parcată în Craiova


Un bărbat de 36 ani, din comuna Sopot, a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii doljeni, fiind bănuit că ar fi sustras suma de 3.000 de euro din torpedoul unei mașini ce se afla parcată pe strada Brestei, din municipiul Craiova.

”Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 ani, din comuna Sopot, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. În fapt, la data de 05 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 37 de ani, din comuna Işalniţa, despre faptul că, în cursul zilei de 04 martie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras suma de 3.000 de euro din torpedoul maşinii ce se afla parcată pe strada Brestei, din municipiul Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Sopot, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Populare

Recomandări

Accident grav între două autocare și un TIR. A fost declanșat planul roșu

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri...

VIDEO/ Opt sturioni pescuiți ilegal, redaţi mediului natural

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...

ANM: Căldura se prelungește până la sfârșitul lunii octombrie

Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru...