joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristian Boureanu, prins băut la volan

Fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat, după ce a fost prins băut la volan pe DN1, pe Valea Prahovei. Poliţiştii l-au oprit în trafic în condiţiile în care făcuse o depăşire neregulamentară. El a cerut recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri din Prahova l-au oprit pe Cristian Boureanu, miercuri, în zona oraşului Comarnic, după ce acesta a făcut o depăşire neregulamentară, relatează News.ro.

„În după amiaza zilei de 15 martie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1, în oraşul Comarnic, au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, au declarat oficiali ai Poliţiei Judeţene Prahova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că şoferul este fostul parlamentar Cristian Boureanu.

Acesta a fost amendat contravenţional cu 2.175 de lei şi i-a fost suspendată permisul de conducere pentru 150 de zile.

Foto: Facebook/Cristian Boureanu

Politica