joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN 65. Trafic blocat

Update/IPJ Olt:

  • Traficul a fost reluat în condiții normale*

EVENIMENT RUTIER PE DRUMUL NAȚIONAL 65 – EUROPEAN 574, ÎN AFARA LOCALITĂȚII JITARU

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 20:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, s-a produs un eveniment rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani,din comuna Galicea, județul Dolj, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Teslui, județul Olt și un al doilea ansamblu de vehicule, format din cap tractor și 2 semiremorci, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii celor 3 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.”

___

Update/ISU Olt: O persoană, conștientă, cu traumatism toracic a fost transportată la UPU Slatina, de către un echipaj SAJ.

____

Traficul rutier pe DN 65 este blocat, la această oră, în urma producerii unui accident rutier.

„Este vorba despre un accident rutier între un tir, un autotren cu remorcă și un autoturism. Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere, o autospeciala pentru descarcerare și două echipaje SMURD. Sunt monitorizate două persoane din autoturism. Intervenția este în dinamică”-ISU Olt

Revenim!

Politica