joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli și Mititelu vor măcar un egal în meciul cu Sepsi: „Să nu luăm mai multe decât marcăm”

Nicolo Napoli este conștient că meciul cu Sepsi nu va fi deloc unul ușor. Cele două formații joacă joi, cu play-off-ul pe masă. Oltenii sunt ca și calificați, dacă obțin măcar un egal, în timp ce elevii lui Cristiano Bergodi sunt obligați să câștige dacă vor locul 6.

Este un meci important, o finală, și sperăm să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte de la Sepsi. Noi mergem mereu să învingem, dar acum este și ultimul meci și ne dorim să reușim acest lucru. Este un avantaj faptul că terenul este unul bun, dar cei de la Sepsi joacă acasă.  (n.r. dacă se așteaptă la ostilitate din partea fanilor adverși) Eu cred că nu. Avem nevoie de un meci bun și mergem acolo să ne calificăm în play-off. Acum ne gândim la meciul cu Sepsi, vedem după ce va fi”, a spus Napoli.

Adrian Mititelu știe că Napoli nu are cum să pregătească meciul pentru egal. Ar fi riscant pentru trupa din Bănie. Totuși, patronul alb-albaștrilor își dorește ca FCU Craiova să dea cel puțin la fel de multe goluri ca Sepsi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei. Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo”, a declarat Adrian Mititelu, pentru site-ul oficial al lui U Craiova 1948.

Politica