sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Drogați și fără permis de conducere

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 109 de amenzi, în valoare de peste 31.000 de lei, au reținut 19 de permise de conducere, retras 2 certificate de înmatriculare și constatat 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Tânăr prins drogat la volan

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Brabova, a fost prins drogat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cursul zilei de 14 martie a.c., ora 15.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Brabova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova.

Întrucât acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța amphetamină. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Depistat în trafic fără permis de conducere

Un barbat de 47 de ani, din comuna Moțăței, a fost depistat fără permis în timp ce conducea un autoturism pe strada Înfundătura Nicolae Romanescu, din localitatea Moțăței.

„În seara zilei de 14 martie a.c., ora 18.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un barbat, de 47 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe strada Înfundătura Nicolae Romanescu, din localitatea Moțăței.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit IPJ Dolj.

Politica