vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni vrea să scape de gratii

Șoferul care a ucis pe trecerea de pietoni o angajată a Spitalului Slatina vrea să scape de gratii. El a contestat măsura arestului preventiv decisă de Judecătoria Slatina. Tribunalul Olt i-a respins contestația, așa că el rămâne, în continuare, în arestul IPJ Olt.

Bărbatul de 31 de ani, din Slatina, a contestat măsura arestului preventiv chiar în ziua în care Judecătoria Slatina a dispus-o, la solicitarea procurorului de caz. Instanța a respins luni contestația acestuia.

„În baza art. 204 C. proc. pen. şi art.4251 C.proc.pen.; Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul – inculpat Stănilă Marius Adrian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin.1 şi 2 C.p. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului prev. de art. 336 alin.1 C.p., împotriva încheierii nr.9 din 07 martie 2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina, în dosarul nr. 2090/311/2023. În baza art.275 alin.2 C.p.p obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 50 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în încheierea Tribunalului Olt, care este definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tragedia a avut în seara zilei de 2 martie, când tânărul de 31 de ani a lovit-o în plin cu mașina pe femeia de 51 de ani, angajată a Spitalului Slatina, care tocmai ieșise din tură și se angajease în traversarea străzii Crișan pe trecerea de pietoni de la spital. După izbitură, șoferul a pătruns pe contransens, unde a lovit o altă mașină, condusă regulamentar de o femeie de 39 de ani.

Politica