vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cât costă publicitatea în autobuzele și tramvaiele din Craiova

RAT Craiova a stabilit tarifele pentru activităţile de publicitate, curse speciale, curse ocazionale, ITP, activităţi de tractare/relocare, chirii şi avizare lucrări, pentru anul 2023. Aceste prețuri vor fi supuse votului consilierilor locali, în ședința extraordinară de miercuri.

Astfel, comisionul la vânzarea titlurilor de călătorie ar urma să fie de maxim 5% din valoarea biletelor achiziţionate. Totodată, stabilirea comisionului acordat de R.A.T. SRL se va face prin negociere, în funcţie de valoarea totală a biletelor achiziţionate.

Pentru fundamentarea creşterii preţurilor s-a avut în vedere creşterea costurilor efective în special de creşterea preţului la combustibil, piese de schimb şi a creşterii repetate a salariului minim pe economie”, se specifică în referatul de aprobare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform raportului de specialitate, pe lângă activitatea de transport public local prin curse regulate, R.A.T. SRL desfăşoară şi alte activităţi, respectiv: publicitatea, curse speciale, curse ocazionale, ITP, activități de tractare/relocare, chirii, avizare lucrări și comision vânzare titluri de călătorie. Aceste activități au caracter comercial, iar necesitatea creşterii veniturilor trebuie să fie bazată pe criterii de eficienţă economică ținând cont de toate costurile efective alocate pentru aceste tipuri de activitați.

Tarife pentru activitatea de publicitate, curse ocazionale, ITP, tractări/relocări, închiriere desfăşurată de R.A.T. SRL:

Pentru închirierea unui spațiu publicitar într-o stație adăpost călători, tariful este de 80 Euro/statie/luna, fara TVA.

foto: Facebook

Politica