Gorjeanul decedat în Filipine, înmormântat creștinește acasă

Alexandru Valentin Dănăcică, gorjeanul care a decedat în Filipine, acolo unde era căsătorit și avea doi copii, a fost repatriat și înmormântat creștinește marți, 14 martie. 

Bărbatul avea vârsta de 35 de ani și a murit ca urmare a unor probleme de sănătate. Acesta se confrunta cu kilogramele în plus. Familia a făcut un apel pe rețelele sociale pentru a găsi suma de 10.000 de euro necesară repatrierii.

„O repatriere care a necesitat multă răbdare este pe cale sa se încheie! Filipine-Romania (via Budapesta). Slujba de înmormântare va avea loc pe data de 14.03.2023, ora 12:00!“, este anunțul făcut de Remus Săpun, patronul unei firme de pompe funebre din județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, și-a transmis recunoștința pentru administratorul firmei care a ajutat la repatrierea trupului neînsuflețit.

„Mulțumim domnului Remus Săpun, administratorul REM Funerare, pentru implicarea în acest caz. Noi ne-am făcut doar datoria față de un cetățean al municipiului Târgu Jiu. Eforturile au fost depuse de societatea menționată mai sus, cu care am colaborat foarte bine pentru repatrierea trupului lui Dănăcică Alexandru Valentin. Am putut veni astfel în sprijinul familiei îndurerate, pentru că repatrierea unei persoane decedate în Filipine nu este tocmai ușoară”, a spus acesta.

Populare

Recomandări

Trei răniți, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital,...

Deputatul Ben Oni Ardelean pleacă din PNL

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că...

În weekend, Craiova e în sărbătoare! Parcul Nicolae Romanescu împlinește 120 de ani

Cu 120 de ani în urmă, prindea viață, la...

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile României, în 2022

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile...