Dolj. Prinsă la volan cu 135 km/h

O femeie 30 de ani, din orașul Strehaia a fost prinsă de polițiști circulând cu o viteză 135 km/h (+85 km/h), în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Brădeşti.

Femeia a fost sancționată contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au acționat pe DN 6, în localitatea Brădești, pe 13 martie a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 141 de persoane, fiind controlate și 127 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.870 de lei. Totodată, au fost reținute 11 permise de conducere, fiind retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

Populare

Recomandări

Bărbatul din Slatina și-a ucis prietena din gelozie

Bărbatul de 50 de ani care şi-a ucis concubina...

Guvernul adoptă OUG cu creșterile de salarii respinse de profesori

Guvernul aprobă OUG care ar trebui să detensioneze situaţia...

Ziua internațională a copilului: Obiceiuri în țările lumii

Ziua Internațională a Copilului este celebrată în unele țări...

PNL, sprijin pentru familiile din România!

Programul "Sprijin pentru nou-născuți”, propus de Partidul Național Liberal...