sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Șofer reținut după ce a prezentat un permis fals

Un bărbat de 38 de ani din comuna Fărcașele, județul Olt, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea pe o stradă din Caracal, având un permis de conducere fals. Șoferul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orei 09:15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, pe strada Piața Victoriei din municipiul Caracal, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 38 de ani din comuna Fărcașele, județul Olt.

La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a înmânat documentele personale și pe cele ale autoturismului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că permisul de conducere prezentat este fals, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În continuarea cercetărilor, în aceeași zi, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a barbatului de 38 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Marți 14 martie a.c., bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Olt.

Politica