vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Mașină răsturnată la Budești. Soț și soție, la spital

Două persoane, soț și soție, au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. La fața locului au ajuns pompierii ISU.

„Accident rutier in localitatea Budesti, sat Linia DN 7 . Autoturism rasturnat, 2 victime, dintre care o persoana incarcerata/blocata. Intervine un ASAS cu modul de descarcerare, Descarcerare de la GI Rm Valcea si o ambulanta SAJ.
In urma evenimentului rutier au rezultat doua victime, sot si sotie. Conducatorul auto a fost extras si predat la SAJ. Ambele victime sunt constiente si cooperante de cod galben, au fost preluate de SAJ si transportate la UPU”, potrivit ISU Vâlcea.

La fața locului au fost prezenți și polițiștii. Potrivit acestora, la volanul mașinii se afla un bărbat de 78 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din primele verificări efectuate s-a constatat că, un bărbat de 78 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 7, în localitatea Budești ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, dar și a pasagerei dreapta față. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, au spus reprezentanții IPJ.

Politica