marți, iunie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean prins de radar cu 144 km/h

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna doljeană Cernăteşti, a fost prins de radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, în municipiul Craiova, cu viteza de 144 km/h (+94 km/h).

„Aceasta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, potrivit IPJ Dolj.

Un alt bărbat, de 36 de ani, din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungierea Bechetului, în municipiul Craiova, cu viteza de 127 km/h (+77 km/h).

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Şi acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, potrivit sursei citate.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 453 de amenzi, în valoare de peste 95.000 de lei, au reținut 36 de permise de conducere, retras 7 certificate de înmatriculare și constatat 10 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Politica