vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Tânără reținută, după ce a jefuit o femeie în cimitir și alta într-un spital

În geanta femeii din cimitir se aflau bani, bijuterii și trei telefoane mobile, în valoare de 20.000 de lei

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut miercuri, 1 martie, pentru 24 de ore, o tânără, de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat(două acte materiale).

„În fapt, la data de 25 februarie a.c., ora 14.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 69 de ani, din comuna Podari, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui cimitir, din municipiul Craiova, persoane necunoscute i-ar fi sustras geanta în care se aflau bani, bijuterii și trei telefoane mobile, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de 28 februarie a.c., ora 16.10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-o unitate medicală privată, o tânără ar fi sustras o sumă de bani, respectiv suma de 131 de lei. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe tânăra de 19 ani, banii fiind recuperați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În continuarea cercetărilor, ieri, 01 martie, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, la locuința tinerei de 19 ani, ocazie cu care au fost identificate și recuperate aproximativ 90% din bunurile sustrase în data de 25 februarie.

În baza probatoriului administrat, tânăra a fost reținută, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (două acte materiale), fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica