S-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii

Un bărbat s-a certat cu iubita, în timp ce mergeau cu mașina, din cauza unei datorii de 1.500 de lei. Bărbatul, care luase cocaină, a băgat-o pe femeie în portbagaj, apoi a dat foc mașinii.

Incidentul a avut loc în zori, în această dimineață, în București. Femeia a sunat la 112 și a povestit că, după o ceartă cu bărbatul, acesta a a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii, dupa care s-a urcat la volan și a pornit într-o direcție necunoscută, scrie digi24.ro

Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel ca s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de autoturism, în condițiile în care femeia a cerut ajutor când era deja în portbagajul mașinii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traseul a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu. De asemenea, au fost chemate forțe suplimentare pentru salvarea femeii.

În jurul orei 05.10, un echipaj al Brigazii Rutiere a observat autoturismul, oprit pe un câmp în apropierea străzii Mărului, sector 3.

Polițiștii s-au apropiat de mașină și au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipete ale unei persoane. Au intervenit, reușind eliberarea acesteia și stingerea incendiului.

Dacă nu ajungeau polițiștii la timp, victima deceda.

La scurt timp, polițiștii l-au găsit și pe agresor, în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul. Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesar transportul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultat 0,31 mg/l și cu aparatul DRUGTEST rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Populare

Recomandări

Legea pensiilor speciale, aprobată cu scandal în comisii la Senat

Comisiile juridică, de apărare şi de muncă din Senat...

VIDEO/ Dolj. Polițiștii au plantat copaci în comuna Perișor

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj continuă activitățile în...

Autorizația de construire a proiectului ”Consolidare și amenajare scurgere ape DN 67D” a fost emisă

A fost emisă autorizația de construire a proiectului ”Consolidare...

Românii au avut evoluții remarcabile la Campionatul Mondial indoor Masters

Reprezentanții României au avut evoluții remarcabile în primele două...