marți, iunie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Elev reținut de poliție: şi-a bătut colegii, i-a pus să meargă în genunchi şi i-a băgat cu capul în vasul de toaletă 

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pe numele elevului de 15 ani care a fost filmat în timp ce îşi agresează colegii, în şcoală. El i-a lovit, umilit şi chiar băgat cu capul în vasul de toaleta pe unii dintre colegii săi, imaginile fiind postate pe Facebook de bunicul unuia dintre elevii care au asistat la scenele violente.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, facem precizarea că, atât polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cât și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară activități preventive în unitățile de învățământ de pe raza întregului județ, pe tot parcursul anului școlar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, informează Poliția Bacău, informează Mediafax.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce jurnaliştii de la Ziarul de Bacău au scris că mai mulţi elevi ai Colegiului Dumitru Mangeron din Bacău i-au agresat pe doi dintre colegi, încadraţi în categoria celor cu cerinţe educaţionale specifice. Unul dintre agresori i-a lovit cu palmele peste faţă, i-au pus să stea în genunchi în faţa lui, să îi pupe mâna şi l-a băgat cu capul în vasul de toaletă pe unul dintre băieţii agresaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Incidentul a avut loc, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău, în 26 ianuarie şi nu a fost unul singular, agresorul fiind acuzat că anterior a mai dat dovadă de comportament neadecvat faţă de colegi, el fiind sancţionat cu scăderea notei la purtare şi avertisment.

Faptele tânărului bătăuş au devenit publice după ce bunicul unuia dintre elevi a postat filmarea cu agresiunea asupra celor doi elevi, pe Facebook.

Politica