Vâlcea. Tineri urmăriți în trafic, reținuți pentru tâlhărie

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii vâlceni, după ce au furat o sumă de bani dintr-o cabina a unui autotren, în Călimănești. Oamenii legii au pornit în urmărirea acestora și au reușit să-i oprească în Râmnicu Vâlcea.

„La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii orașului Călimănești au dispus reținerea pentru 24 de ore, a 2 tineri, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

În fapt, la aceeași dată, s-a constatat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o cabina a unui autotren, care era staționat într-o parcare de pe marginea D.N.7 CC, km.5+000, în localitatea Călimănești, o sumă de bani, după care ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în urmărire, fiind identificat în localitatea Dăești de către polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea și Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, care au procedat la efectuarea semnalului de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare.

În continuare, s-a procedat la urmărirea autoturismului în trafic, pe DJ703L, din direcția Dăești către Rm.Vâlcea, timp în care a fost solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție, care se deplasa din sensul opus de mers, reușind astfel să oprească autoturismul în cauză, după aproximativ 8 km, pe o stradă din municipiul Rm.Vâlcea”, au spus polițiștii.

Toți cei trei membrii ai autoturismului au fost duși la secția de poliție, după ce au fost imobilizați de oamenii legii.

„Întrucât, conducătorul auto, cât și ceilalți 2 pasageri au manifestat un comportament agresiv și nu s-au conformat dispozițiilor impuse, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acestora la sediul poliției, în vederea identificării și luării măsurilor legale.

Astfel, în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
Totodată, aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca, în cursul zile de astăzi să fie prezentat magistraților cu propuneri legale”, potrivit IPJ Vâlcea.

Populare

Recomandări

Incendiu în Craiova

Update/ISU Dolj: "In urma incendiului a ars anexa gospodareasca,...

Vâlcea. S-au încheiat lucrările la podul peste Râul Cerna, de pe DN 65C

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP) a...

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...