miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesor bătut de tatăl unui elev

Un profesor a fost bătut marți după-amiază, 31 ianuarie, de tatăl unui elev. Totul ar fi pornit de la faptul că dascălul l-ar fi agresat pe elev. Conflictul a avut loc la școala gimnazială Slon, comuna Cerașu, din Prahova.

Potrivit ziare.com, bărbatul violent a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta ar fi recurs la acest gest după ce profesorul i-ar fi agresat copilul.

„La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna, au fost sesizați de către o femeie, în calitate de profesor al unei unități școlare din comuna Cerașu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unității ar fi fost agresat de un bărbat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susținând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză”, potrivit polițiștilor prahoveni care spun că în urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârtsă de 63 de ani, din comuna Cerașu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și purtare abuzivă, scrie observatorulph.ro.

Politica