vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Decizia luată față de bărbatul care a adus prăjituri cu droguri la petrecere

Profesorul de fintess care a adus prăjituri cu droguri la o petrecere a fost arestat prevenitv pentru 21 de zile.

După ce Tribunalul Vâlcea a aplicat măsura arestului la domiciliu, Curtea de Apel Pitești a luat decizia de a-l aresta preventiv pe antrenorul de fitness care este suspectat că a dus prăjituri cu cannabis la o petrecere organizată în urmă cu două weekenduri la un hotel din municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, Dumitru C. a fost trimis după gratii pentru următoarele 21 de zile. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au admis, marţi, 31 ianuarie 2023, contestaţia procurorilor DIICOT Vâlcea la decizia Tribunalului Vâlcea de a dispune arestul la domiciliu în cazul bărbatului care ar fi dus prăjituri cu droguri la o petrecere organizată la restaurantul unui hotel din Râmnicu Vâlcea. În urma consumului de dulciuri cu stupefiante, nu mai puțin de 16 persoane au ajuns la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Î.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea şi, în temeiul art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Cojocari Dumitru, pe o perioadă de 21 de zile, începând cu data efectivei încarcerări. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii, care nu contravin prezentei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, este decizia pronunţată de judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti, Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie.

Politica