joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu: „Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!”

Adrian Mititelu le-a dat vești rele suporterilor. Chiar dacă a făcut mare scandal, după meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, patronul alb-albaștrilor s-a răzgândit. Echipa lui va pierde partida, la masa verde. Finanțatorul trupei din Bănie spune că totul este din cauza unui angajat al clubului, care a semnat o hârtie, la Sfântu Gheorghe.

Veste proastă! Din păcate situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul! Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, a transmis că știa de la bun început despre documentul adus în discuție: „Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy, potrivit Prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica