Mititelu: „Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!”

Adrian Mititelu le-a dat vești rele suporterilor. Chiar dacă a făcut mare scandal, după meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, patronul alb-albaștrilor s-a răzgândit. Echipa lui va pierde partida, la masa verde. Finanțatorul trupei din Bănie spune că totul este din cauza unui angajat al clubului, care a semnat o hârtie, la Sfântu Gheorghe.

Veste proastă! Din păcate situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul! Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, a transmis că știa de la bun început despre documentul adus în discuție: „Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverșunare vorbea de neasumarea prezenței suporterilor echipei dânșilor la acest meci. Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu știe absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act ei își asumau prezența galeriei la acest meci. Am înțeles de la ofițerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reținut numele în totalitate”, a spus Attila Hadnagy, potrivit Prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Se ridică prohibiția la știucă în Delta Dunării

Din 20 martie, se ridică prohibiția la știucă, dar...

Vâlcea. Weekend cu amenzi și dosare penale, în trafic

De la șoferi fără permis de conducere și până...

Polițiștii mehedințeni au acționat la verificarea transporturilor de marfă

Polițiștii mehedințeni au acționat pe linia siguranței rutiere, cu...