vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Vâlcea, la volan, drogat cu 4 substanțe

Un tânăr de 21 de ani din Vâlcea a fost depistat de către polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani în timp ce conducea un autotursim, afându-se sub influența mai multor substanțe interzie. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar aparatul a relevat că acesta era pozitiv la nu mai puțin de 4 substanțe, printre care MDMA.

„La data de 29 ianuarie 2023, polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani au surprins în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, sub influența unor substanțe interzise.

După testarea acestuia cu aparatul drugtest, care a rezultat o valoare pozitivă pentru substanțele COC, MET, MDMA și MTD, a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cerectări, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au spus polițiștii vâlceni.

Politica