Tânăr din Vâlcea, la volan, drogat cu 4 substanțe

Un tânăr de 21 de ani din Vâlcea a fost depistat de către polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani în timp ce conducea un autotursim, afându-se sub influența mai multor substanțe interzie. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar aparatul a relevat că acesta era pozitiv la nu mai puțin de 4 substanțe, printre care MDMA.

„La data de 29 ianuarie 2023, polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani au surprins în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, sub influența unor substanțe interzise.

După testarea acestuia cu aparatul drugtest, care a rezultat o valoare pozitivă pentru substanțele COC, MET, MDMA și MTD, a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cerectări, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au spus polițiștii vâlceni.

Populare

Recomandări

Incendiu în Craiova

Update/ISU Dolj: "In urma incendiului a ars anexa gospodareasca,...

Severin. Șoferul fugar, la Poliție

Șoferul care a fugit de la accidentul cu patru...

Mehedinți: Hoț de motorină prins în flagrant de către jandarmi

Jandarmii mehedințeni au prins un bărbat la furat de...

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...