vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olteni arestați după ce ar fi furat cablurile de telecomunicații din Albeni

Un bărbat de 42 de ani din comuna Albeni și doi tineri de 20 și 25 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș, au fost încătușați fiind bănuiți că au furat 100 metri de cablu de telecomunicații de pe raza localității Albeni.

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 42 de ani din comuna Albeni și doi tineri de 20 și 25 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 8-9 ianuarie a.c., bănuiții ar fi sustras circa 100 metri de cablu de telecomunicații de pe raza localității Albeni. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de aproximativ 5000 lei. Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbaților”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica