Clubul FCU Craiova se dezice de suporteri: „Echipa Sepsi OSK și-a asumat”

Comisiile ar putea să decidă ca FCU Craiova să piardă cu scorul de 3-0 meciul cu Sepsi. Un astfel de rezultat la masa verde ar veni în urma scandărilor xenofobe de la meciul ce trebuia să se dispute duminică. Doar 25 de minute au apucat să joace cele două formații.

Totuși, clubul din Bănie spune că nu a avut nici cea mai mică legătură cu oamenii care au fost în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe.

Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări: Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal. Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe. Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată. În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, a fost comunicatul clubului patronat de Adrian Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mehedinți: Poliția a împărțit bomboane și baloane copiilor

Poliția orașului Vânju Mare și Poliția orașului Baia de Aramă din...

Prins într-o betonieră, la Brezoi

Update/ ISU Vâlcea: "Din păcate, victima a fost extrasa...

Vâlcea. Restricții de circulație pe DN 7

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, joi, 23.03.2023, pe mai...