Pușcaș spune că și suporterii celor de la Sepsi au înjurat: „Ei aud doar înjurăturile în română”

Marcel Pușcaș spune că FCU Craiova nu ar avea de ce să fie scoasă vinovată pentru comportamentul suporterilor. Totodată, președintele alb-albaștrilor susține că formația gazdă ar trebui să suporter consecințele, pentru că nu ar fi organizat bine meciul.

Am văzut un exces de zel ieșit din comun, atât din partea arbitrului, cât și observatorului, domnul Goga, vicepreședintele Federației. Că e vorba de Petrolul, Rapid, FCSB, atitudinea suporterilor e la fel. Acolo nu s-a întâmplat nimic. Probabil că directive este să se dea un exemplu, dar ce facem cu soluția intermediară – evacuarea suporterilor, au fost 100-150 de oameni. Și în cazul scandărilor pot fi evacuațiPe de altă parte au fost scandări și din partea lor, tot rasiste. Se întâmplă peste tot în lume, și între englezi și magrebieni, dar nu se suspendă jocurile. Dacă luăm după regulament aveți dreptate, dar după regulament, oriunde joacă Sepsi se întâmplă asta. Când se spune: M..e la olteni e rasism? De ce nu se întrerup meciurile. Pe toate stadioanele din țară strigă o galerie la alta… Organizatorul trebuia să ia măsuri, nu noi organizam jocul, nu noi am dat biletele suporterilor. Nu am organizat noi meciul, de ce să pierdem meciul cu 3-0?”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

Președintele formației din Bănie spune că și fanii celor de la Sepsi au înjurat: „Eu cunosc limba maghiară. Arbitrii nu o cunosc. Ei aud doar înjurăturile în română”, a spus oficialul celor de la FCU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Persoanele fizice se pot adresa, începând din 24 martie,...

Vâlcea. S-au încheiat lucrările la podul peste Râul Cerna, de pe DN 65C

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP) a...