sâmbătă, martie 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de 13 ani, atacat de o haită de câini

Un băiat de 13 ani, care se afla pe un scuter a fost atacat, marți de o haită de 6 câini. Poliția a deschis un dosar penal.

Incidentul a avut loc în comuna Conțești, din județul Teleorman. Se pare că vecinii au fost cei care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite ale copilului care era aproape gol, cu hainele sfâșiate și plin de sânge. Toată întâmplarea a fost povestită pe Facebook.

Oamenii i-au anunțat tatăl, care l-a urcat într-o mașină și a gonit spre spital.

Viteza mare a atras atenția unui echipaj de poliție, care i-a oprit. După ce le-a fost explicată situația, polițiștii au pornit sirenele și girofarul și au escortat mașina până la spital.

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale,” a transmis Poliţia Judeţeană Teleorman, potrivit digi24.ro

Copilul a primit de îndată îngrijiri și se află în afara oricărui pericol, iar polițiștii încearcă să afle dacă respectivii câini au sau nu stăpâni.

Incidentul din Teleorman vine la câteva după tragedia din Bucureşti. Sâmbătă, 21 ianuarie, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în apropiere de Lacul Morii.

Politica