Prăjituri cu marijuana, la Vâlcea. Un reținut pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul care le-a oferit invitaților o prăjitură la prepararea căreia au fost folosite 15 grame de cannabis. El a fost inculpat pentru trafic de droguri de mare risc și va fi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”În cauză s-a reținut faptul că, la data de 21.01.2023, inculpatul a oferit, cu ocazia unei petreceri private la care a fost invitat, o prăjitura la prepararea căreia a folosit cantitatea de aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitați au acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă Spitalului Județean Vâlcea”, se arată în comunicatul DIICOT.

În urma percheziției efectuate la data de 22.01.2023, în locuința inculpatului au fost descoperite resturi de canabis și un grinder.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, inculpatul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că, 15 persoane care au participat sâmbătă seara la o petrecere organizată într-un cunoscut hotel din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu stări de rău. 

Foto: DIICOT

Populare

Recomandări

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...

Prins într-o betonieră, la Brezoi

Un om a fost prins într-o betonieră, la o...

Mehedinți: Hoț de motorină prins în flagrant de către jandarmi

Jandarmii mehedințeni au prins un bărbat la furat de...