sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Șase polițiști de la Rutieră, anchetați pentru fapte de corupție

Conducerea IPJ Mehedinți încearcă să ascundă mizeria sub preș și anume faptul că mai mulți polițiști de la rutieră sunt urmăriți penal într-un dosar de corupție,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  luare de mită și favorizarea infractorului. Surse demne de încredere ne-au dezvăluit că ofițerii DGA, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, au descins, la mai multe adrese de domiciliu și la sediul IPJ – Serviciul Rutier, fiind percheziționate, totodată, mai multe autospeciale de poliție.

Ancheta vizează șase polițiști de la Rutieră, ofițeri și  subofițeri, care ar fi bănuiți de luare de mită și favorizarea infractorului, într-un dosar de mușamalizare al unui incident surprins în trafic.

Suspecții și martorii au fost audiați, la sediul Parchetului. De altfel, au fost ridicate documente, înscrisuri și probe informatice, care să ajute la derularea anchetei și la efectuarea probatoriului. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest caz, s-a început urmărirea penală pentru șase polițiști. Deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă  sau de alt fel împotriva acestora.

În mod surprinzător, IPJ Mehedinți a uitat de transparență și comunicare și  nu a dorit să comunice public despre acest caz și nici nu a prezentat motivele refuzului. 

Politica