vineri, mai 24, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Cârțu și Rotaru s-au unit împotriva lui Rădoi: „Ți-am dat banii, ia-ne banii!”

Mirel Rădoi a fost protagonistul unui întreg episod tensionat, după ce CSU Craiova a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul și-a dat demisia, urmând să critice felul în care a fost tratat de președintele clubului, Sorin Cârțu. Tehnicianul nu a mai lăsat cale de întoarcere, urmând să fie și el luat în colimator de șefii clubului.

Sorin Cârțu l-a criticat serios pe Rădoi, despre care a spus că nu vrea să mai audă. Președintele alb-albaștrilor a explicat că antrenorul formației din Bănie a primit un salariu foarte mare, pe care chiar el i l-a sugerat lui Rotaru.

De ce cauți argumente prin care să-ți scuzi niște nereușite? Păi tu vii pe locul patru, într-o grupă cu Minaur Baia Mare, cu Ocna Mureș, cu Hermannstadt și cu Chindia, în Cupă, ratăm obiectivul. Și te iei de mine? Mirel n-a vrut să discute cu noi înainte să ia decizii. A zis ‘eu am bani’. Și noi avem bani, bă! Avem bani mulți, că de aia ți-am dat salariu de 15.000 de euro pe lună. La fel cum i-am plătit pe Reghecampf și Pițurcă. A avut salariul pe care l-a dorit. Eu i-am spus lui Rotaru: ‘Mihai, te rog, hai să-i dăm 15.000 de euro, eu răspund’. M-am rugat să-i dăm la fel precum au avut ceilalți antrenori. La urma urmei, Rădoi nu era la nivelul antrenorilor care au fost, dacă facem un bilanț. Ți-am dat banii, ia-ne banii! Ai făcut ce ai vrut tu, nu s-a băgat nimeni peste tine! Și atunci de ce vii să ne reproșezi nu știu ce situație? Echipa este a clubului, tu doar antrenezi. Nu ne batem joc! Dacă nu vorbești cu mine, vorbește cu domnul Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru s-a declarat și el surprins de decizia lui Rădoi de a-și da demisia și spune că fostul selecționer a fost nociv pentru CSU Craiova. Patronul este de părere că tehnicianul și-a ales prost momentul în care să lase goală banca tehnică.

Nu aveam niciun semnal și, până la ora asta, nu m-a sunat nimeni, să-mi spună că pleacă, să stabilim ce se dorește. Toate informațiile le am prin intermediul presei, am citit declarațiile lui Mirel Rădoi. În ultimele meciuri, după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister, că nu stă, că pleacă. Asta m-a deranjat. Nu pot să accept să ne spălăm rufele în public. Trebuie să discutăm lucrurile față în față! În momentul acesta, din punctul de vedere al imaginii, domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Adică lasă în spate o echipă care are o grămadă de animozități în relația cu suporterii, în relația cu mass-media, în relația dintre staff și conducere. Trebuie să o luăm de la zero. Tot ce am încercat să construim cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră în acest moment. L-am sprijin inclusiv după declarațiile de la finalul meciului cu Rapid, când a exclus patru jucători din lot. Markovic avea botez a doua zi, iar eu eram invitat. Am reușit să mă duc, pentru a nu se crede că țin partea unui jucător. Am refuzat să discut cu jucătorii, nu i-am mai sunat. La modul acesta s-a dus politica noastră. Sunt extrem de dezamăgit, trist, pentru această situația, pentru că s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi și staff-ul lui să reușească, să fie mulțumiți. Nu putem să aducem jucători acum, că nu e perioadă de transferuri. Mirel Rădoi n-a vorbit cu mine despre demisie. Nu se pune problema să rămână, îl știm că toții pe Rădoi. În acest moment, orice relație este nocivă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica