Olt. Cardul de sănătate nu mai vine acasă. Se ridică de la sediul CAS

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt a transmis că, începând cu data de 15 septembrie 2022 cardurile naționale de sănătate duplicat nu se mai distribuie la domiciliul asiguratului ci se ridică de la sediul casei de asigurări de sănătate.

Din cele peste 1.700 de carduri duplicat predate Casei de Asigurări de Sănătate Olt, au fost ridicate de către asigurați 250 de carduri duplicat până la acest moment.

„Asigurații care au depus la CAS Olt cerere pentru eliberarea cardului național de sănătate duplicat în perioada 24 februarie – 31 august 2022, trebuie să se prezinte la sediul Casei de Asigurări de Sănătate pentru a intra în posesia cardului duplicat. Întrucât nu au fost tipărite toate cardurile duplicat solicitate în perioada februarie – august, pentru a veni în sprijinul asiguraților și a evita deplasarea la sediul instituției a asiguraților pentru care nu s-a tipărit cardul duplicat, CAS Olt pune la dispoziția asiguraților  un număr de telefon (0372756690), un număr de whatsapp (0728328348) și o adresă de e-mail ([email protected]) unde se pot interesa dacă le-a fost tipărit cardul”, transmite CAS Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Shaorma de 37 de kg, la Slatina

Iubitorii de fast-food și în special de shaorma, din...

Gorj. Accident la Țânțăreni. Fetiţă în stare critică, preluată de un elicopter SMURD

Patru maşini au fost strivite de un TIR, într-un...

MAE, atenționare de călătorie în Franța: Zboruri anulate până marți

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români...

Mihai Rotaru, încântat de echipa lui Neagoe: „Fa-bu-los!”

Mihai Rotaru este adeptul fotbalului-șampanie. Patronul de la CSU...