Craiova. L-a amenințat cu cuțitul și i-a furat banii

Un minor de 16 ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

”Ieri, 06 decembrie a.c., ora 17.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 18 ani, din comuna Celaru, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Ştiinţei, din localitate, a fost acostat de un tânăr necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, l-ar fi deposedat de suma de 100 de lei.”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma investigațiilor, a fost identificat un minor de 16 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind întrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Miercuri, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Populare

Recomandări