A primit 10.000 de euro, pentru că i-a fost fracturată mâna în urma unei frâne bruște în autobuz

O femeie și-a rupt mâna după ce un șofer de autobuz a frânat brusc, iar femeia a dat în judecată Compania de Transport Public. Ieșeanca cerut despăgubiri materiale de 8.700 lei, dar și 300.000 de lei ca daune morale, însă judecătorii au considerat că 10 mii de euro sunt suficienți, relatează Ziarul de Iași.

Incidentul a avut loc în septembrie 2019. În urma frânei bruște puse de șoferul autobuzului în care se afla, M.T. a suferit o dublă fractură a antebrațului. A avut nevoie de aproape trei luni de îngrijiri medicale și de recuperare funcțională. În fața instanței, femeia a spus că înaintea accidentului era o persoană activă, cu activități în domeniul masajului, pe care acum nu le mai poate desfășura. În plus, a rămas cu fobii legate de deplasarea în autovehicule.

Magistrații au fost de acord că aceasta ar merita să primească pentru suferința sa 10 mii de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Despăgubirile acordate trebuie să păstreze un raport rezonabil de proporţionalitate cu dauna suferită, în scopul asigurării unei juste compensaţii a suferinţelor pe care le-au îndurat sau eventual mai trebuie să le îndure terţele persoane păgubite”, au precizat magistrații Judecătoriei.

Asiguratorul a făcut apel, iar dosarul a intrat pe rolul Curții de Apel, dezbaterile urmând să aibă loc la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor.

Populare

Recomandări

Profesorii vor primi doar 13% creștere salarială de la 1 ianuarie

Guvernul Ciolacu ar pregăti o majorare de 13% a...

Accident în Mehedinți. Un copil, între răniți

În urmă cu puțin timp a avut loc un...

A fost găsită spânzurată în grădina locuinței sale

O femeie a fost găsită spânzurată de către polițiștii...

Taylor Swift, desemnată persoana anului de către revista Time Magazine

Taylor Swift a încununat un 2023 strălucitor, fiind desemnată...