Mehedinți. Polițist luat la bătaie de un șofer prins beat la volan

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore

Un bărbat de 67 de ani a fost prins beat la volan. Potrivit polițiștilor, acesta este un fost executor judecătoresc. În timpul audierilor, acesta l-ar fi luat la bătaie pe un polițist care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

„La data de 30 noiembrie a.c., ora 20.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orșova au depistat,în trafic, un bărbat, de 67 de ani, în timp ce conducea un autoturism, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Șoferul (fost executor judecătoresc) a fost testat cu aparatul alcooltest test, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea audierii.

În timpul audierilor, bărbatul a devenit agresiv și a lovit pe polițistul Ionuț Fister aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 ore, urmând ca, la data de 2 decembrie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Orșova cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Mehedinți.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...