vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrân rătăcit pe câmp, găsit de polițiștii doljeni

Un bătrân din județul Dolj s-a rătăcit pe câmp. Bărbatul, de 76 ani, din Măceșu de Sus a plecat de acasă, dar nu a reușit să se mai întoarcă. Fiul său, speriat de temperaturile scăzute, a anunțat Poliția. Oamenii legii l-au găsit la aproape 1 kilometru de casă, dezorientat și înfrigurat.

„Ieri, 01 decembrie, ora 15.30, polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, tatăl său, de 76 de ani, din comuna Măceșu de Sus, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Imediat, echipe de polițiști au început căutările, riscul venirii serii și temperatura de 0 grade Celsius, de afară, motivându-i în plus pe oamenii legii să-l găsească cât mai repede pe bătrân.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că bătrânul a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 01 decembrie, ora 04.30.

După aproximativ o oră de la sesizarea dispariției, echipele de căutare l-au găsit pe bătrân pe un câmp din extravilanul comunei Măceșu de Sus, la aproximativ 1 km de locuința sa, acesta fiind înfrigurat și dezorientat.

Polițiștii l-au transportat de urgență la Centrul Medical de Permanență Goicea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, bătrânul fiind încredințat familiei.”- IPJ Dolj

Politica