sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Mascații au descins acasă la femeia care a vrut să-și violeze vecina cu un cârnat

Ce măsuri s-au luat pentru femeia care își terorizează vecina mai bine de cinci ani

Polițiștii și procurorii au descins miercuri dimineață, 30 decembrie, în localitatea din Vaslui unde s-a întâmplat grozăvia, la o zi după ce întâmplarea șocantă a devenit publică.

Vecina agresoare și nora ei au fost reținute, după descinderi, sub acuzația de viol și complicitate la săvârșirea aceleiași infracțiuni, arată surse judiciare. Cele două femei vor fi prezentate unui judecător de drepturi și libertăți în vederea emiterii unui mandat de arestare, potrivit infostiri.ro.

VIDEO/ Femeie terorizată de o vecină: a vrut să-i bage un cârnat în vagin!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timp ce polițiștii și procurorii, însoțiți de mascații de la trupele speciale, adună probe și iau declarații la domiciliul agresoarei din comuna Pușcași, Vaslui, sătenii s-au adunat în fața porții și așteaptă deznodământul. Potrivit „Vremea Nouă”, agresoarea ar putea fi reținută cel puțin sub acuzația de viol, iar nora ei, cu care a săvârșit fapta, pentru complicitate.

La fel ca și familia victimei, care a acuzat polițiștii din sat că nu au luat nicio măsură împotriva agresoarei care își terorizează vecina de ani de zile, în ciuda plângerilor penale, și sătenii lansează acum aceleași acuzații.

De ani buni își terorizează vecina pe motiv că ar fi avut de-a face cu bărbatul ei, dar polițiștii de la comună nu au făcut nimic pentru că au fost cumpărați de femeia asta. Muncește în Spania, vara și, cu banii câștigați își cumpără libertatea. Plus că nu a făcut scandal doar cu femeia asta. Mai sunt vreo două familii care au avut scandal cu ea. În schimb, când vine acasă din străinătate, se laudă că nimeni nu-i va face nimic pentru că ea are bani, povestesc oamenii.

Dacă ceea ce susțin sătenii este sau nu adevărat, urmează să stabilească polițiștii. De cinci ani, vecina vrea să se răzbune permanent pe femeie, pentru că aceasta ar fi avut o relație în trecut cu bărbatul ei. I-a spart de nenumărate ori ferestrele de la casă, iar din acest motiv familia a fost nevoită să-și zidească două dintre acestea. Acum a reușit să o spargă și pe ultima cu bolovani, dar faptele de violență sunt cu mult mai grave.

Politica