joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașină în flăcări, după un accident. Un om a fost rănit

Update/ Victima are 53 de ani. A fost scoasă de alți șoferi din mașina cuprinsă de flăcări.

„La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 15.53, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe Aleea 4 Șimnic, din municipiul Craiova.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de 53 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea 4 Șimnic, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un camion.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier autoturismul a luat foc, bărbatul de 53 de ani fiind extras din interior de ceilalți participanți la trafic și transportat ulterior la spital.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”-IPJ Dolj

O mașină a luat foc, după un accident rutier produs în zona Șimnicu de Sus, între două mașini. Potrivit primelor informații, oferite de ISU Dolj, o persoană a fost rănită. A fost transportată la spital.

„Astăzi, 29.11.2022, în jurul orei 15.50, prin numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier, fiind solicitată intervenția pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane care a fost implicată în accidentul rutier produs în zona Cimitirului Nord Craiova. La fața locului a fost trimis un echipaj SAJ Dolj, care a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, conștient și cooperant, transportat apoi la spital. Ulterior, de la locul evenimentului s-a revenit cu un nou apel 112, prin care am fost anunțați că autoturismul implicat în accident a luat foc. S-a dispus intervenția de urgență cu o autospecială de lucru cu apa și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului. Nu au fost înregistrate victime în urma incendiului, ci numai pagube materiale, fiind afectat autoturismul în cauză.”- ISU Dolj

„Incendiu autoturism se intervine cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma.bDin primele informati se pare ca autoturismul a fost implicat intr-un accident rutier.”- Tania Vîlceanu, ISU Dolj.

Revenim!

Politica