joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gheorghe Dincă, blesteme și injurii la adresa magistraților din Craiova

Magistrații Tribunalului Olt au pronunțat la sfârșitul lunii septembrie sentința în Dosarul Caracal. Gheorghe Dincă are de executat 30 de ani de închisoare. Instanța a acordat și daune morale de peste 700.000 de euro pentru familiile victimelor.

Potrivit antena3.ro, Gheorghe Dincă a avut destul de mult timp la dispoziție să redacteze cinczeci de pagini pline cu blesteme și injurii la adresa magistraților de la Curtea de Apel Craiova. Mai mult, acesta susține acum că este nevinovat și că ar fi fost obligat să recunoască cele două crime.

Criminalul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu nici măcar nu și-a explicat vreo clipă faptele, deja dovedite în instanță, prin intermediul acelei scrisori. S-a rezumat în a lansa acuzații, blesteme și înjurii la adresa reprezentanților legii, făcând, totodată și amenințări la adresa judecătorilor care vor da verdictul final în dosar, potrivit Antena3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Curtea de Apel Craiova va lua o decizie definitivă în dosarul Caracal pe 30 ianuarie 2023. Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în data de 23 septembrie 2022.După 3 ani de la disparția adolescentelor Măceșanu Alexandra Mihaela şi Melencu Luiza Mihaela, judecătorii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe Gheorghe Dincă pentru trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre.

Politica