marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu nu vrea să mai vândă FCU: „Am spus că vreau să vând pe fond de frustrare”

Adrian Mititelu s-a răzgândit. Acesta spune că nu vrea să mai vândă FCU Craiova, chiar dacă, de curând, patronul alb-albaștrilor spunea că cedează clubul, în urma conflictului pe care l-a avut cu galeria. Suporterii echipei i-au scandat numele lui Marius Croitoru, lucru care l-a supărat teribil pe Mititelu.

Acum, finanțatorul trupei din Bănie nu doar că vrea să păstreze FCU Craiova, dar e gata să facă o echipă tare, care să bată CSU Craiova, măcar în sezonul viitor.

Un lucru să fie cert din ce cred eu, pentru că va veni și vremea noastră. Poate am dat greș anul acesta, poate dăm greși și la anul, dar va veni și vremea noastră. Noi mergem înainte, chiar dacă am avut unele momente în care am spus că vreau să vând, dar pe fond de supărare și frustrare. Sunt prea mulți bani irosiți în fotbal, iar din fiecare eșec învâț câte ceva. Avem o infrastructură destul de bună și va fi și mai bună, sunt convins că mai devreme sau mai tărziu vom ajunge sus. Fotbalul nu se oprește aici, am fost și în Liga 4, am rămas cu aceeași demnitate și mergem înainte. Nu îi bătem anul acesta pe CS U, dar îi bătem sigur anul viitor. Ce vreau eu să fac cu echipa asta, ei nu se pot ține de mine și știu asta”, a spus Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a echipei sale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica