Mititelu nu vrea să mai vândă FCU: „Am spus că vreau să vând pe fond de frustrare”

Adrian Mititelu s-a răzgândit. Acesta spune că nu vrea să mai vândă FCU Craiova, chiar dacă, de curând, patronul alb-albaștrilor spunea că cedează clubul, în urma conflictului pe care l-a avut cu galeria. Suporterii echipei i-au scandat numele lui Marius Croitoru, lucru care l-a supărat teribil pe Mititelu.

Acum, finanțatorul trupei din Bănie nu doar că vrea să păstreze FCU Craiova, dar e gata să facă o echipă tare, care să bată CSU Craiova, măcar în sezonul viitor.

Un lucru să fie cert din ce cred eu, pentru că va veni și vremea noastră. Poate am dat greș anul acesta, poate dăm greși și la anul, dar va veni și vremea noastră. Noi mergem înainte, chiar dacă am avut unele momente în care am spus că vreau să vând, dar pe fond de supărare și frustrare. Sunt prea mulți bani irosiți în fotbal, iar din fiecare eșec învâț câte ceva. Avem o infrastructură destul de bună și va fi și mai bună, sunt convins că mai devreme sau mai tărziu vom ajunge sus. Fotbalul nu se oprește aici, am fost și în Liga 4, am rămas cu aceeași demnitate și mergem înainte. Nu îi bătem anul acesta pe CS U, dar îi bătem sigur anul viitor. Ce vreau eu să fac cu echipa asta, ei nu se pot ține de mine și știu asta”, a spus Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a echipei sale.

Populare

Recomandări

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...