vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un oltean și-a dat foc într-o benzinărie

Focul s-a extins și la calculatoarele din stația peco

Tânărul de 24 de ani, din comuna doljeană Izvoare, care a fost prins drogat și fără permis de conducere, la volan, sâmbătă noaptea, 26 noiembrie, la ora 3 dimineața și-a dat foc într-o benzinărie. Incendiul s-a extins și la calculatoarele din stația peco. Pe surse, tânărul ar fi fost consumator de droguri.

Dolj. Tânăr prins drogat la volan. Aparatul a indicat 4 tipuri de substanțe interzise

„În jurul orei 03.37, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei stații de distribuție carburanți, din comuna Perișor, un bărbat ar fi distrus mai multe calculatoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului a fost identificat același tânăr de 24 de ani, din comuna Izvoare, care, în jurul orei 03.30, și-ar fi turnat pe el o substanță inflamabilă, după care s-ar fi autoincendiat. Ulterior, focul s-a extins și la calculatoarele stației, fiind localizat și stins de angajații stației peco.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare conștientă. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Ce spune ISU Dolj

„În această dimineață, în jurul orei 03:30, ISU Dolj a fost solicitat să intervină în localitatea Perișor pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta în interiorul unei stații de alimentare cu carburant pentru autovehicule. Până la sosirea forțelor de intervenție, personalul de la fața locului, ajutat de persoane care se aflau în acel moment acolo au acționat cu stingătoarele din dotare pentru limitarea și stingerea incendiului. Forțele de intervenție ajunse la fața locului au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane care suferise arsuri la nivelul feței, concomitent cu intervenția pentru lichidarea incendiului. Persoana rănită a fost transportată la spital de către un echipaj al SAJ Dolj. Analizând situația de la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, potrivit ISU Dolj.

Foto: arhiva

Politica