„Renegații”, reprimiți la antrenamentele CSU Craiova!

Cei patru jucători excluși din lot au revenit sub comanda lui Mirel Rădoi înaintea derby-ului CSU – FCU Craiova

Președintele Sorin Cârțu a dat vestea că Mirel Rădoi i-a reprimit la antrenamente pe cei patru jucători pe care îi exclusese din lot după partida cu Rapid, scor 2-2. Este vorba despre Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, aceștia reintrând astfel în programul de pregătire al echipei înaintea duelului cu echipa lui Mititelu.

„Cei 4 au fost reprimiți, sunt la antrenament. Mirel Rădoi decide, el spune dacă îi primește sau nu. I-a primit. N-am mai avut discuții, au fost reprimiți, i-a chemat.
N-am avut o discuție cu Mirel, eu nu mă bag, e o problemă pe care a avut-o el cu jucătorii. Au discutat între patru ochi”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.
După partida din Giulești, în care oltenii au condus cu 2-0, dar au plecat cu un singur punct, Rădoi a tăiat în carne vie, dar a explicat, pentru fiecare jucător în parte, de ce a recurs la măsuri drastice:
„Cine se crede mai presus de regulile noastre, se înșală amarnic. Poate s-o facă, după ce nu mai sunt eu. Cât sunt eu, eu decid. Nu stau să mă rog de nimeni. Cred că toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Cei care n-au înțeles până acum, e doar problema lor.
Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci.
Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut, îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei.
Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi.
Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.
Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.
Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă.
Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta”, declara Mirel Rădoi, după 2-2 cu Rapid.

Populare

Recomandări

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...