sâmbătă, martie 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Tânăr prins beat și drogat la volan, în Calafat

Un tânăr beat şi drogat a fost prins conducând de poliţiştii doljeni. Tânărul de 30 ani, din municipiul Calafat, conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis.

”În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., ora 04.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat un tânăr de 30 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis”, potrivit comunicatului IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii doljeni au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din comuna Unirea, fără a avea permis de conducere.

”În seara zilei de 20 noiembrie a.c., ora 18.55, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Cetate au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din comuna Unirea. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere”, spun polițiștii.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul are suspendată înmatricularea, din luna iunie 2018, iar numerele de înmatriculare, montate pe autoturism, aparţineau altui autoturism, înmatriculat în Bulgaria.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Politica