joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un elev și-a arătat zona intimă în fața colegilor. Poliția a deschis o anchetă

Un elev și-a arătat zona intimă în fața colegilor săi, care l-au filmat, iar ulterior imaginile au ajuns la poliție. Tânărul de 16 ani este suspectat că ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive, potrivit TV Sighet și Vasile Dale.

Incidentul a avut loc zilele trecute la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, într-o pauză.

Elevul din clasa X-a s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta s-a dezbrăcat în fața unor elevi care au filmat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Măsuri s-au luat. Elevul care, în timpul unei pauze, de faţă cu şase colegi, băieţi, a făcut acest lucru reprobrabil, în urma analizei, i s-a scăzut nota la purtare, destul de mult, dar şi celor care au filmat. Rezultatul testelor a arătat că nu a folosit substanţe interzise, ci acel tip de substanţă care este un stimulent pentru sportivi. Băiatul este fotbalist şi probabil a folosit prea mult”, a declarat Leonard Mardar, directorul Colegiului Gheorghe Şincai din Baia Mare, potrivit Antena 3.

Între timp, poliția a deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Azi, 11 noiembrie, în urma apariției în mediul online a unui articol de presă în care se face trimitere la comportamentul unui elev în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ, polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Maramureș.



Politica