Se cer măsuri dure împotriva lui Mangia: „E faptă penală și trebuie tras la răspundere”

Tot mai multe voci din fotbalul românesc se revoltă după ce mama lui Răzvan Popa a dezvăluit calvarul prin care a trecut fiul său la CSU Craiova.

După ce Alexandra Popa a spus că fiul ei a fost agresat de antrenorul Devis Mangia, tot mai mulți oameni de fotbal cer măsuri dure contra antrenorului italian. Astfel, impresarul Florin Manea, în platoul ProSport Live, a spus: „E o regie căsătoria lui Devis Mangia. Avem un băiat care spune clar că se masturba în fața lui. E clară orientarea domnului Devis Mangia. Normal, nu poți să-l marginalizezi, dar este faptă penală și trebuie tras la răspundere, să plătească despăgubiri”.

Impresarul spune că Mangia a scăpat ieftin datorită caracterului blajin al lui Răzvan Popa: „Îi cunosc familia, îl cunosc și pe Răzvan Popa! Mi-a părut foarte rău. L-am cunoscut înainte să facă 16 ani. Un băiat cu mult bun simț. Un băiat inteligent. Într-adevăr, un pic introvertit, dar cu coloană vertebrală destul de rezistentă și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație. El e un băiat puternic. Dacă Răzvan Popa avea caracterul meu, Mangia nu mai exista acum. Era bătut rău! Îi dădeam un șut ca la rugby, de înghițea mesele pe acolo”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Porumboiu: „Domnul Rotaru este bun european”

Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, dă vina pe club pentru ce i s-a întâmplat lui Răzvan Popa.

„Este rușinos, scandalos, mie doar ca să vorbesc îmi trebuie tone de lămâi. Voi chiar credeți că nu știa nimeni la club? Pițurcă a spus cu subiect și predicat că ăsta este pe „altă lume” să zicem. Nu știa că este filmat, dar a zis-o și nu l-a contrazis nimeni. Domnul Rotaru este bun european, nu vedeți că acolo se practică astfel de lucruri? Poate este de acord cu asta. Dar vorbind serios, eu chiar nu cred că a știut. Este grav dacă a aflat și nu a luat măsuri. Trebuia dat afară în secunda 0, cu un șut în fund. Știu că l-a dat afară, dar nu trebuia ascunsă problema. Probabil Mangia are o problemă psihică”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Populare

Recomandări

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...

Maidanezii adulți pot fi împușcați cu tranchilizante

Câinii fără stăpân pot fi capturați inclusiv cu arme...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...

Alocații anti-frig din TVA pentru Motru și Drobeta-Turnu Severin

Primăriile din Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, și Motru, Gorj, primesc...