Se cer măsuri dure împotriva lui Mangia: „E faptă penală și trebuie tras la răspundere”

Tot mai multe voci din fotbalul românesc se revoltă după ce mama lui Răzvan Popa a dezvăluit calvarul prin care a trecut fiul său la CSU Craiova.

După ce Alexandra Popa a spus că fiul ei a fost agresat de antrenorul Devis Mangia, tot mai mulți oameni de fotbal cer măsuri dure contra antrenorului italian. Astfel, impresarul Florin Manea, în platoul ProSport Live, a spus: „E o regie căsătoria lui Devis Mangia. Avem un băiat care spune clar că se masturba în fața lui. E clară orientarea domnului Devis Mangia. Normal, nu poți să-l marginalizezi, dar este faptă penală și trebuie tras la răspundere, să plătească despăgubiri”.

Impresarul spune că Mangia a scăpat ieftin datorită caracterului blajin al lui Răzvan Popa: „Îi cunosc familia, îl cunosc și pe Răzvan Popa! Mi-a părut foarte rău. L-am cunoscut înainte să facă 16 ani. Un băiat cu mult bun simț. Un băiat inteligent. Într-adevăr, un pic introvertit, dar cu coloană vertebrală destul de rezistentă și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație. El e un băiat puternic. Dacă Răzvan Popa avea caracterul meu, Mangia nu mai exista acum. Era bătut rău! Îi dădeam un șut ca la rugby, de înghițea mesele pe acolo”.

Porumboiu: „Domnul Rotaru este bun european”

Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, dă vina pe club pentru ce i s-a întâmplat lui Răzvan Popa.

„Este rușinos, scandalos, mie doar ca să vorbesc îmi trebuie tone de lămâi. Voi chiar credeți că nu știa nimeni la club? Pițurcă a spus cu subiect și predicat că ăsta este pe „altă lume” să zicem. Nu știa că este filmat, dar a zis-o și nu l-a contrazis nimeni. Domnul Rotaru este bun european, nu vedeți că acolo se practică astfel de lucruri? Poate este de acord cu asta. Dar vorbind serios, eu chiar nu cred că a știut. Este grav dacă a aflat și nu a luat măsuri. Trebuia dat afară în secunda 0, cu un șut în fund. Știu că l-a dat afară, dar nu trebuia ascunsă problema. Probabil Mangia are o problemă psihică”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Populare

Recomandări

Avertizare MAE: Risc ridicat de insecuritate în Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care locuiesc...

Două droguri sintetice fac ravagii printre adolescenții români

3-MMC și 3-CMC, două droguri sintetice încadrate ca substanțe...

Scenariile „noul preşedinte”: Mircea Geoană, marele favorit la alegerile prezidențiale din 2024

Mircea Geoană ar câștiga alegerile prezidențiale din 2024 în...