Mehedinți. Bărbat înjunghiat după un scandal în bar, în Drobeta Turnu-Severin

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost înjunghiat în abdomen, în urma unui conflict pe care l-a avut, marți seara, cu un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj medical la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate

”În această seară, ora 19.12, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat, de 33 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, a fost agresat de către o persoană.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că pe fondul unor neînțelegeri între bărbatul de 33 de ani și un altul, de 26 de ani, a izbucnit un conflict, în urma căruia, bărbatul de 26 de ani l-ar fi lovit cu un obiect ascuțit pe cel de 33 de ani, în zona abdomenului”, se arată în comunicatul poliției.

Bărbatul de 33 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună măsurile corespunzătoare.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA  12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 12.12 – 18.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...