miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident rutier la Curtișoara

Un accident rutier a avut loc marți dimineață în localitatea Curtișoara, județul Olt. În incident au fost implicate două autoturisme, conduse de un bărbat, respectiv o femeie, ambii de 57 de ani. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

„Marți, 4 octombrie a.c., în jurul orei 08:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Vitomirești și un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din comuna Teslui.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalulul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica