vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar unul dintre mascații SAS bătăuși a rămas după gratii

Cei patru mascații de la SAS au petrecut patru luni în arest preventiv, fiind mutați, la jumătatea perioadei, din arestul IPJ Gorj în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova. Pe timpul detenției, măsurii de arest preventiv, cei patru au stat împreună, deși ar fi trebuit să stea separați, nu au fost implicați în niciun fel de altercații și chiar au indurat cu stoicism orice răutăți venite atât din partea deținuților cât și a personalului închisorii, notează gorjeanul.ro.

Chiar dacă au fost implicați toți în același caz, potrivit sursei citate, polițiștii acuzați de aceleași fapte au primit măsuri preventive atât de diferite. Unul este sub control judiciar, adică șeful de grupă, trei sunt în arest la domiciliu și unul singur este după gratii în arest preventiv.

Reamintim faptul că, în vară, cei patru polițiști care fac parte din Serviciul de Actiuni Speciale au fost chemați în ajutorul unui echipaj de la Rutieră după ce unul dintre polițiști ar fi fost acroșat cu mașina de un bărbat care apoi ar fi fugit de la fața locului. Șoferul a fost prins la scurt timp, dar pentru că nu le-ar fi spus polițiștilor unde a ascuns mașina a fost bătut crunt chiar de oamenii legii. A fost bătut atât în secție, cât și în dubă. Din arest, bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii i-au scos mai multe organe ca să-i salveze viața.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica