vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au început lucrările pentru decolmatarea Canalului Râului

Lia Olguța Vasilescu a anunțat faptul că lucrările pentru decolmatarea Canalului Râului, de la Șoseaua Popoveni și până la Stația de Epurare Făcăi, au început. Potrivit edilului din Craiova, termenul de finalizare a lucrărilor este finele acestui an și sunt necesare ca măsură de prevenție în caz de inundații.

Acțiunile se desfășoară în baza unui protocol încheiat între Primăria Craiova și ABA Jiu, prin care se dorește curățarea și igienizarea zonei respective, dar și decolmatarea canalului în vederea preluării apelor pluviale. Inițial, au avut loc lucrări premergătoare, executate de RAADPFL Craiova, pentru defrișarea zonei, iar în urma decolmatării, operatorii locali de salubritate vor prelua și depozita deșeurile”, a transmis primarul orașului.

A.B.A. Jiu / S.G.A. Dolj și-au manifestat intenția a participa la decolmatarea acestui canal, punând la dispoziția autorității locale următoarele: Trailer, excavator senile – 2, autobasculanta, buldo, autoturisme pentru transportul mecanicilor, utilajelor si personalul tehnic de specialitate. Totodată, pentru ca treaba să fie dusă până la capăt, Primăria Craiova va pune la dispoziție carburantul necesar acestor utilaje. Mai multe detalii AICI.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica