vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia, acuzat că l-a agresat sexual pe Popa

Devis Mangia este acuzat că l-a agresat pe Răzvan Popa, pe vremea când ambii erau la CSU. Mama fotbalistului susține că Mangia i-a pipăit fiul și s-a masturbat în fața lui. Ea mai spune că a fost ajutat de club să scape.

A spus că el a doua zi vrea să spună tot: „Eu mâine vreau să spun tot!”. A spus să stau calmă și mi-a povestit direct anumite lucruri. Nu a durat mult. A început cu „Știi întâlnirea aia de mă întrebai tu: hai să îți spun eu de ce nu mă mai duceam. A avut un șoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor a început cu avansuri, cu propuneri indecente, în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui Răzvan. L-a întrebat și de activitatea lui sexuală. I-a făcut și o propunere să vadă împreună un film pentru adulți”, declarat mama fotbalistului la GSP Live.

Femeia spune că a avut mai multe discuții cu reprezentanții clubului. Prima dată s-a întâmplat după un scandal la vestiare, când fiul ei ar fi fost agresat fizic de antrenor: „Era la începutul sezonului. Eram pe stadion și eu și soțul, la acel meci. A greșit o preluare, a ratat, nu mai știu exact. Au început gesticulări și țipete de pe margine, reacții la cald. L-a schimbat imediat. Noi am vrut să îl așteptăm și să îl liniștim. Nu am putut să vorbim cu el, pentru că așa era procedura, se cantonau. nu am plecat din Craiova, am așteptat. Furia cu care a intrat în casă..nu îl mai văzusem așa furios. Ne-a spus că el nu știe cât mai poate rezista dacă îl va mai avea pe ăsta în față (nr. Mangia). Ne-a povestit că în momentul în care l-a schimbat și i-a spus în italiană „Îți voi sparge fața la vestiar”. După, la sfârșitul meciului ar fi făcut pârtie până la vestiare acest antrenor. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușa, pentru că cineva din staff-ul advers a spus „Ce antrenor nebun își bate jucătorii”. I-a pus mâna în gât, l-a lipit de zid. Urlete. Doar secunzii îi spuneau „Calma Popa”. Asta ne-a povestit”. Ulterior, mama lui Răzvan Popa a luat legătura cu un omul de încredere al lui Mihai Rotaru, pentru că patronul alb-albaștrilor nu era disponibil: „În club s-au purtat ca și cum nu s-a schimbat nimic. Aveam să îmi dau seama că acest incident nu era o cauză a conflictului. Rotaru nu era în țară. Aveam să vorbim mult mai târziu cu el. Nu puteam să lăsăm lucrurile așa. Cealaltă persoană pe care puteam să o căutăm era Costeșin. Povestim incidentul. Ne-am gândit că nu s-a aflat nimic. Ulterior a revenit și a spus că a vorbit cu antrenorul și a spus că nu e absolut nimic. În momentul ăla a părăsit Craiova. Îmi puneam speranțe că va veni Rotaru în țară și va vorbi cu el. Așa a fost. Furia era încă și încercam să îl liniștim. El nu voia să se mai întoarcă nici în Craiova și nici în fotbal. Atunci s-a încheiat cariera lui, de atunci nu a mai fost nimic la fel”, povestește femeia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clubul din Bănie a lăsat impresia până al final că îl protejează pe Devis Mangia, ținând cont de faptul că acesta a fost demis cu puțin timp înainte ca familia Popa să îl înfrunte direct pe antrenor: „Până la urmă l-am sunat iar pe Rotaru. Așa am simțit că e corect. Voiam o înfruntare cu Mangia. Nu știu ce i-aș fi spus. Nu știu cum se derula. Voiam să îl avem în față. L-am sunat pe Rotaru și i-am spus, din nou, ce vrem să facem. A fost cu un pas înaintea noastră. El mă întreba când și cum. Așteptam ziua de luni să mergem la antrenament. Ne-a sunat domnul Rotaru, duminică, să nu facem nimic a doua zi, să facem ce vrem de marți. Am simțit atunci că face ceva. A doua zi am văzut că a fost demis și că Papură a fost numit antrenor”, a mai spus mama jucătorului, conform sursei citate.

Politica