FOTO! Cum arată Andreea Bănică fără machiaj

Fanii: „Ești o frumusețe Andreea! Zici ca ești aproape vie!”

Andreea Bănică este extrem de activă în mediul online și împărtășește mereu cu fanii momente din viața ei. Cântăreața nu are intervenții chirurgicale și se mândrește cu felul în care arată la vârsta de 44 de ani. Aceasta s-a afișat fără strop de machiaj pe față.

De data aceasta, ea a făcut un tutorial de make-up în care le arată fanilor, pas cu pas, cum își realizează machiajul și evident că la începutul filmulețului apare fără strop de make-up pe față. Fanii nu au stat pe gânduri și s-au întrecut în comentarii care mai de care, potrivit spynews.ro.

”Gata si tutorialul de machiaj pe care mi l-ati cerut! Aceasta vara ne-a dat batai de cap iar eu am iesit din ea patata toata cu toti factorii de protectie folositi 🙈
Tenul meu nu este perfect , am pistrui si pete insa cu un machiaj bun arata WOW!”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Reacția fanilor

Aceștia nu au fost prea încântați de felul în care arată artista nemachiată și au avut câteva replici răutăcioase la dresa ei. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu ia în seamă gura lumii și continusă să se afișeze nemachiată ori de câte ori are ocazia.

„Ești o frumusețe Andreea! Zici ca ești aproape vie!”, „Face miracol machiajul”, „Ești superbă, Andreea, dar sprâncenele alea îți strică toată fața (nu e răutate sau frustrare). Sprâncenele care se fac acum sunt oribile, pentru gustul meu.„, „Doamne! Fără machiaj ești horror!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Populare

Recomandări

Programări pentru târgujienii care vor să îl colinde pe primarul Romanescu

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat faptul...

Gorjeancă în vârstă de 19 ani, căutată de Poliție

O fată în vârstă de 19 ani, din comuna...

Pele nu mai răspunde la chimioterapie și primește îngrijiri paliative

Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutățit, conform...

VIDEO/ Nici ploaia nu-l oprește: Focul care arde neîncetat de 4.000 de ani

Focul care arde neîncetat de 4.000 de ani, Yanar...