Olimpicul Mahomed din Novaci, premiat

Elevul Abdulhadi Mahomed, cu rezultate de excepție la olimpiada internațională de limba franceză, a fost premiat în cadrul unui eveniment organizat de Casa de Cultură Novaci, Liceul Teoretic Novaci și Scoala Gimnazială Novaci în colaborare cu Șc. Pop. de Artă „Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

La finalul săptămânii trecute, la Novaci, bunicii au mers de mână cu nepoții să serbeze împreună, în avans, atât Ziua Internațională a Vârstnicilor cât și Ziua Mondială a Educației în cadrul unei întâlniri între generații, cu un puternic caracter educativ.

Cu această ocazie. Conducerea Liceului Teoretic Novaci l-a premiat pe olimpicul Abdulhadi Mahomed, iar elevi ai liceului, ai școlilor gimnaziale din oraș și ai Scolii Populare de Artă „ Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, de la secțiile externe Novaci au prezentat publicului numeros momente artistice. Întâlnirea s-a finalizat cu o activitate de socializare la un pahar de suc și o gustare.

Le dorim ani mulți si fericiți tururor vârstnicilor din orașul Novaci, tuturor elevilor și cadrelor didactice care le luminrază pașii!Felicitări institutiilor implicate pentru rezultatele bunei colaborări! Tot respectul pentru bunicii, pensionarii si cadrele didactice nelipsite de la activitățile marcante ale comunității noastre, pentru cei care au instruit tinerii artiști prezenti pe scenă!”, a fost mesajul autorităților locale.

Populare

Recomandări

Gorjeancă în vârstă de 19 ani, căutată de Poliție

O fată în vârstă de 19 ani, din comuna...

O femeie și-a pierdut parțial vederea din cauza cremelor de înfrumusețare

O femeie din Minnesota și-a pierdut parțial vederea și,...

Dolj. A cumpărat o mașină, apoi i-au furat-o din fața casei

Mașina a fost abandonată pe un câmp! Cine sunt...

Olt. Bătrâni morți în incendiu

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani și...