Târg de adopții la Slatina

Iubitorii de animale din Olt și nu numai  sunt așteptați sâmbătă, 1 octombrie, la sediul Adăpostului Sărăcesti, unde Primăria Slatina, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine.

Adăpostul Saracesti este situat pe strada Prunilor, nr.8 (fostul poligon). Târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.
Acte necesare in vederea adopției conf. art 8 alin 3 din Ordonanța de urgență nr 155/2001
Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții: vârsta peste 18 ani; dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele; copie BI/CI; dovada venit (adeverință salariat/extras cont/talon de pensie).
Adopția de către ONG-uri și alte persoane juridice, dovada spațiului de cazare, contract de închiriere sau contract de comodat a spațiului, act proprietate, copie CUI, delegație, ștampilă, autorizația ANSVSA. Toate procedurile efectuate de Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției SUNT GRATUITE: sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere in RECS. Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

Populare

Recomandări

Conferința anuală a Institutului de Cercetări Socio-Umane „C. S. Nicolăescu-Plopșor”, la Aman

Institutul de Cercetări Socio-Umane din Craiova „C. S. Nicolăescu-Plopșor”...

Oltean găsit spânzurat într-o anexă din gospodărie

Un bărbat în vârstă de 48 de ani,...

Unul dintre cele mai frumoase, dar grele, trasee montane, în reabilitare

Unul dintre cele mai frumoase, dar grele, trasee montane...

VIDEO/ Peste 100 de kilograme de ciuperci, confiscate de poliţişti

Peste 100 de kilograme de ciuperci au fost confiscate,...