Tricolorii își cunosc valoarea după retrogradare: „Acolo ne este locul”

Nicușor Stanciu nu s-a ferit de cuvinte după ultimul meci al României în Liga Națiunilor și a spus că picajul tricolorilor a fost unul meritat. Naționala condusă de Edi Iordănescu a bătut Bosnia, scor 4-1, dar tot a retrogradat în grupa a treia valorică.

A fost o victorie mai mult pentru moralul nostru, după ce s-a întâmplat în iunie. Ne-am dorit să câștigăm aceste două meciuri. În Finlanda trebuia să câștigăm. Am vorbit foarte mult despre ce trebuie să facem la națională zilele acestea. Despre faptul că am retrogradat în Liga C, înseamnă că atât am meritat anul ăsta. Acolo ne este locul, dacă acolo suntem. Nu ne rămâne decât să avem aceeași aitutdine și să facem tot posibilul să ne calificăm la EURO. Nu am fost aici nici în martie, nici în iunie, nu am dreptul să vorbesc. Nu am apucat să văd toate meciurile. Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudinea din aceste două meciuri și cred că trebuia să le caștigăm pe ambele. Vreau să le mulțumesc fanilor care ne-au încurajat și vreau ca de la anul să fie alături de noi.  Punctul de plecare a fost meciul din Finlanda. S-a văzut o îmbunătățire a jocului, a ceea ce însemnă să porți tricoul naționalei. Aceste două meciuri au schimbat impresia. Nu știu dacă l-am convins pe Mister să rămână, dar din 2016 de când am debutat la națională s-au schimbat cinci antrenori, nu e ușor. Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi”, a spus Stanciu, la Digi Sport.

Luxemburg, Insulele Feroe, Azerbaidjan, Slovacia, Bulgaria și Macedonia de Nord sunt echipele pe care românii sunt siguri că au cam aceeași valoare în Liga Națiunilor, pentru că vor fi și ele în Liga C.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări